Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe
Wypieki - ciasta, ciasteczka, torty i potrawy na KAZDĄ OKAZJĘ - poleć własne przepisy na stronie z Tarnowa
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co zrobić, by ciasto szybciej i dokładniej rosło

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> Dobre rady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dawid2
Administrator
Administrator



Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/10
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 10:52, 12 Lip 2007    Temat postu: Co zrobić, by ciasto szybciej i dokładniej rosło

Co zrobić, by ciasto szybciej i dokładniej rosło

To proste… po wyłożeniu ciasta kruchego na blachę, należy użyć widelca i dziurkować nim po wyłożonym cieście (wyst. ok. 30 dziurek)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Przepisy i porady na udane wypieki domowe Strona Główna -> Dobre rady Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin